COLOP e-mark GO

Na zalogi
SKU
colop-emark-go
Akcijska cena 149,00 € Redna cena 199,00 €

E-mark GO je elektronska mobilna naprava za označevanje, ustvarjanje in tiskanje lastnih odtisov s pomočjo aplikacije na mobilni napravi ali osebnem računalniku.

Če naročite E-mark GO, trenutno dobite poleg naprave tudi:

  • 1 vodilo za trak
  • 1 ravnilo
  • 1 bombažni trak 15mm × 25m
  • 1 paket plastičnih znakov z luknjico (20 kosov)
  • 1 Tips & Tricks mapa v angleščini

E-mark GO je mnogo več kot štampiljka

E-mark je elektronska mobilna naprava za označevanje, ki ponuja barvne odtise v skoraj neomejenih oblikah in različicah. Impresivni odtisi naslovov z logotipi in slikami.

E-mark lahko upravljate bodisi z mobilno napravo bodisi z osebnim računalnikom. Brezplačna aplikacija ponuja obsežne možnosti za ustvarjanje posameznih in edinstvenih odtisov ali bolje rečeno vtisov in njihovo organizacijo.

Planerji

Z napravo E-mark GO lahko unikatno označite svoje planerje in koledarje. Mobilni printer pretvori bel papir v pravo umetnost.

Tiskanje na trak

S pomočjo vodila za trak lahko z napravo E-mark GO natisnete vaš dizajn na trakove. Ustvarite personalizirane trakove za cvetlične šopke, ustvarite svoje vezalke za superge in veliko več. E-mark GO odpira številne možnosti za vnos barve v vaše življenje.

Etikete in znaki

Uporabite neskončno izbito nalepk in etiket. S pomočno ravnila lahko ustvarite več etiket naenkrat. Izbirate lahko med belimi, prozornimi ali tekstilnimi nalepkami, ki jih lahko na oblačilih zlikate, da bo odtis odporen na pranje.

Tiskanje na tekstil

Direkten in barvni tisk na vaše superge iz tekstilnega materiala. Z nekaj potezami ustvarite svoj edinstven dizajn superg, ki ga zagotovo nima nihče drug. Za vodoodpornost odtisa uporabite pršilo za fiksiranje.

Tisk na skoraj vse vpojne površine

Tisk na les, tekstil, pluto, kamen, perje. Raziščite vse možnosti odtisov.

Urejevalnik - srce aplikacije

Urejevalnik popolnoma na novo razvite aplikacije vam daje priložnost, da postanete resnično ustvarjalni. V urejevalniku z intuitivnimi potezami prstov oblikujete motive odtisa. Naložite lahko slikovne podatke iz svoje galerije (jpg in png), vstavite vnaprej nameščene izrezke, pišete in oblikujete besedila, vstavljate predmete in še veliko več.

Aplikacija

Naložite si svojo E-mark Go aplikacijo tukaj: e-mark - Google Play - App Store - Desktop